SUPPLY CHAIN MANAGER

Companyia del sector industrial situada a la comarca de l’Anoia selecciona un/a SUPPLY CHAIN MANAGER.

En dependència de Direcció es responsabilitzarà de tot el procés de compra de matèria primera i del correcte aprovisionament de fàbrica, planificant i assegurant correctament les necessitats de les línies de producció a curt i mig termini. També gestionarà la logística i distribució de productes, assegurant les entregues als clients i també coordinarà i tindrà sota la seva supervisió el departament d’atenció al client, per tant coordinarà l’equip humà que forma part de tota la cadena de subministrament de l’empresa des de l’entrada de les comandes fins a la correcta entrega als clients.

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria Industrial, valorant-se que aporti formació de postgrau o Master en Logística o Supply Chain i que aporti experiència com a Responsable de Compres, logística, aprovisionament o bé com a Supply Chain Manager.

Haurà de tenir un nivell alt d’anglès ja que la majoria de compres es realitzen a nivell internacional.

Oferim un lloc de treball estable, i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauràn d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència SUPPL.

Comments are closed.