DEPENDENTA I GESTIÓ DE XARXES SOCIALS (MATINS)

DEPENDENTA I GESTIÓ DE XARXES SOCIALS (MATINS)

Per a botiga de mobiliari i interiorisme situada a Igualada.

Busquem una persona per a realitzar tasques a nivell d’atenció, assessorament i venda als clients de la botiga i que també sigui l’encarregada de pujar continguts a la pàgina web (fotos de producte, preus, actualitzacions….) així com de gestionar les xarxes socials a nivell de facebook, instagram, etc… de la botiga.

Pensem en una dedicació horaria de dilluns a dissabte de 10h a 13:30h.

Estem buscant una persona jove, que aporti bons coneixements a nivell d’informàtica i xarxes socials i que tingui experiència en la venda en botiga. Valorarem que s’aporti formació o experiència en temes de decoració i interiorisme però no és un requisit imprescindible. Si que valorarem en gran mesura que s’aporti formació en temes de marqueting digital o en gestió de vendes on line.

Oferim un contracte laboral estable, incorporació estable i una reteribució econòmica negociable.

Les persones interessades hauran d’enviar un Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència DEP-XS

Comments are closed.