ANALISTA FINANCER

Empresa distribuidora situada a la comarca de l’Anoia selecciona un/a : ANALISTA FINANCER per al seu Departament de compres

FUNCIONS :

En dependència del  Director de Compres de la companyia  s’ocuparà de gestionar la compra de matèries primeres (commodities) i de divises internacionals (dòlars) atenent a les necessitats de l’empresa i al millor moment del mercat (preus a la baixa). També es responsabilitzarà de la gestió de documentació administrativa pròpia del procés de compra en cada cas, així com de la gestió dels estocs i de fixar els preus de venda en funció de les condicions de compra de producte.

REQUISITS :

Estem buscant una persona amb formació superior a nivell d’empresarials, ADE o econòmiques , valorant que aporti coneixements en el món de la operativa en borsa, habituat a la compra–venda de valors i a l’anàlisi del mercat borsari. Haurà de tenir una bona capacitat de d’anàlisi de dades, així com seguretat alhora d’assumir riscos i prendre decisions amb responsabilitat. Alta capacitat d’aprenentatge

Oferim un lloc de treball estable, horari partit de dilluns a divendres i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat (orientativament al voltant de 25.000 € bruts anuals).

Les persones interessades hauràn d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : AN-FIN

Comments are closed.