PROGRAMADOR/A (DYNAMICS AX)

Empresa situada a la comarca de l’Anoia selecciona un/a :

PROGRAMADOR/A (DYNAMICS AX)

S’incorporarà  a l’equip IT de la companyia per realitzar tasques a nivell de:

  • Extracció i anàlisi de dades de l’ERP i integració en MS Power BI i altres Power Platforms.
  • Anàlisi de requeriments del client intern per a realitzar parametritzacions i aplicacions i donar solucions als problemes que es plantegin en termes de software.
  • Desenvolupament de PowerApps

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria Tècnica en InformàtIca de gestió, Grau en Enginyeria Informàtica o Cicle Formatiu de Grau Superior. És imprescindible aportar experiència treballant amb el software de DYNAMICS AX.

Haurà de ser una persona amb coneixements de SQL, SSRS (reporting services), SSAS (analysis services)  i en general amb coneixements d’ eines i tecnologies relacionades amb el mon de l’ERP.

Haurà de tenir experiència tècnica en projectes amb Microsoft Dynamics, O365, Sharepoint, Azure i Power Plattform i tenir un bon domini en SQL i extracció i anàlisi de dades. Valorarem que s’aporti experiència prèvia en consultoria.

Oferim un lloc de treball estable, horari intensiu de matí i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauràn d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència AX

Comments are closed.