MARKETING MANAGER

Empresa industrial situada a Igualada selecciona un/a : MARKETING MANAGER.

S’ocuparà de donar suport a la xarxa comercial de la companyia, generant documentació a nivell de catàlegs, edició i creació de continguts, imatges, videos, material corporatiu, etc…i gestionant la política de comunicació de l’empresa. Definirà el pla estratègic del departament per tal d’ajudar a la consecució dels objectius comercials, prepararà la participació de l’empresa en fires sectorials internacionals, gestionant el pressupost a tal efecte. També es responsabilitarà de totes les gestions a nivell de màrqueting digital (SEO, SEM, pàgines web, continguts…) i en definitiva serà la principal responsable de les politiques de màrqueting on line i off line de l’empresa.

Busquem una persona jove, amb un bon nivell de formació en màrqueting i vendes i bons coneixements de màrqueting digital. Haurà d’aportar experiència en funcions similars i un nivell alt d’anglès.

Oferim un contracte laboral estable, un horari intensiu de 7h a 15h i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència MKT.

Comments are closed.