COMERCIAL

Empresa fabricant de productes alimentaris situada a Igualada selecciona un/a : COMERCIAL.

Busquem una persona capaç de desenvolupar tota la gestió comercial des de la prospecció de possibles comptes de clients, la concertació i realització de visites comercials, negociació de preus, fins al tancament de les operacions. També haurà de gestionar la xarxa de distribuidors, visitant-los periodicament i acompanyant-los en les visites a les comptes de clients més importants.

Busquem una persona jove, amb experiència en tasques comercials i un nivell alt d’ofimàtica. Haurà de tenir disponibilitat per a viatjar ja que els clients i distribuïdors estàn situats a tota la península ibèrica. Formació mitjana a nivell de CFGS en Comerç o similars. Valorarem que aporti experiència en el sector alimentació pero no és un requisit imprescindible.

Oferim un lloc de treball estable, possibilitats de creixement professional, cotxe d’empresa i una retribució econòmica composada d’un fix i un variable per objectius.

Les persones interessades hauràn d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència CIAL-BC

Comments are closed.