RESPONSABLE DE COMPRES (MODA)

ESCORPION, empresa del sector moda per a la dona selecciona per a les seves oficines situades a Igualada un/a :

RESPONSABLE DE COMPRES

Serà responsable de la compra de producte a tallers tèxtils (Catalunya) i s’ ocuparà de la recerca de potencials proveïdors tant a nivell nacional com internacional, de la seva validació a nivell de qualitat i preu de venda i la negociació amb els proveïdors tant a nivell de preus, rappels, etc. com a nivell de dates d’entrega i qualitat.

Pensem en una persona amb formació Superior, valorant-se especialment la formació a nivell d’ Enginyeria Tècnica Tèxtil (tot i que no és un requisit imprescindible) amb una sòlida experiència en compres dins el sector de la moda. Haurà de ser una persona resolutiva, orientada a resultats i amb una bona capacitat de negociació i organització. Imprescindible aportar un bon nivell d’anglès i una alta sensibilitat per al sector moda.

Oferim un lloc de treball estable, incorporació immediata i una retribució econòmica negociable en funcio del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’anviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència COMP-MOD.

Comments are closed.