RESPONSABLE DE COMPTABILITAT

Empresa situada a Igualada selecciona un/a : RESPONSABLE DE COMPTABILITAT.

En dependència de Gerència serà la persona responsable directe de la comptabilitat general i els tancaments mensuals, la gestió de tresoreria, control de cobraments i pagaments, conciliació bancària, comptabilització d’amortitzacions i altres periodificacions i es responsabilitzarà de les obligacions fiscals de l’empresa i la presentació d’impostos (amb el suport d’una gestoria externa). També s’ocuparà de la coordinació i la relació amb professionals externs (gestories/assessories, entitats financeres, institucions públiques…).

Busquem una persona amb formació universitària a nivell d’ADE, Empresarials o similars, que aporti una experiència mínima d’uns dos anys com a responsabilitat de Comptabilitat/Finances i que aporti sòlids coneixements comptables i fiscals. Haurà d’estar habituada a treballar amb ERPs i aportar un nivell avançat d’Excel.

Oferim un lloc de treball estable, horari amb jornada partida de dilluns a divendres i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència R-COMP.

Comments are closed.