AREA SALES MANAGER

Empresa fabricant de maquinària industrial situada a Igualada selecciona un/a :

AREA SALES MANAGER.

S’incorporarà  a l’equip comercial d’Area Managers de la companyia i en dependència directa de Direcció Comercial realitzarà tasques a nivell de prospecció de mercats, contactes comercials, visites a clients i potencials, negociació…realitzant des dels primers contactes fins al tancament de les operacions. Actuarà en els països que se li assignaran (encara per determinar en funció del perfil i l’experiència prèvia de cada candidatura).

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria, preferiblement mecànica i amb experiència en l’àrea comercial i en vendes a nivell internacional en el sector de la maquinària industrial. Haurà d’aportar un nivell alt d’anglès i serà molt valorable aportar també el francès.

Oferim un lloc de treball estable, incorporació immediata, horari intensiu de 7h a 15h i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència AREA-M

Comments are closed.