PROJECT MANAGER (MAQUINÀRIA INDUSTRIAL)

Per a empresa fabricant de maquinària industrial situada a Igualada.

En dependència de Direcció de Projectes s’ocuparà de la gestió dels projectes de clients que li seràn assignats, coordinant les diferents fases d’execució dels mateixos, des de que l’àrea comercial obté la firma de l’operació, passant pel disseny de la maquinària, la fabricació dels diferents components, fins al muntatge i la posta en marxa a les instal·lacions del clients i el posterior servei d’assistència tècnica. Haurà de tenir una alta capacitat de coordinació i de comunicació amb els diferents departaments de l’empresa implicats en cada fase del projecte (Oficina Tècnica, Enginyeria, Producció, Logística, SAT…) i bones habilitats de comunicació amb els clients i de gestió. Els projectes poden incloure la venda i fabricació d’una sola màquina fins a un projecte d’entrega d’una fàbrica complerta.

Busquem una persona jove, amb formació a nivell de Grau en Enginyeria, preferiblement amb especialització mecànica, electrònica o automàtica industrial, amb experiència en la gestió de projectes. Haurà de tenir un nivell alt d’anglès ja que pràcticament tots els projectes son a nivell internacional i disponibilitat per viatjar (aproximadament uns 5 viatges anuals d’entre 1 setmana i 10 dies de durada).

Oferim un lloc de treball estable, incorporació immediata en important grup industrial i un horari laboral intensiu de 7h a 15h. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència P-M.

Comments are closed.