RESPONSABLE COMERCIAL

Empresa de serveis de telecomunicacions, telefonia, internet i televisió situada a Igualada selecciona un/a : RESPONSABLE COMERCIAL.

Busquem una persona que tingui la capacitat de dissenyar i crear un pla comercial i una xarxa d’agents comercials que realitzin una tasca de gestió activa de vendes i recerca de clients a la zona de Catalunya. El target de clients de la copamnyia son tant particulars com empreses.

Busquem una persona amb experiència en la direcció de vendes i en la creació d’equips i xarxes comercials. Valorarem que aporti bons coneixements tècnics a nivell de telefonia, telecomunicacions, serveis d’internet, televisió, etc…així com que resideixi a la zona d’Igualada.

Oferim un contracte laboral estable i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : R-CIAL

Comments are closed.