PROGRAMADOR/A PHP

Empresa industrial situada a la comarca de l’Anoia selecciona per a incorporar al seu departament d’informàtica un/a : PROGRAMADOR/AEN PHP

En dependencia del Responsable de Software i tecnologia de la informació s’ocuparà principalment de la programació en PHP d’evolutius de les aplicacions de la companyia, de la preparació de bases de dades per a noves aplicacions, realització del manteniment de plataformes actuals, suport als equips en la resolució d’incidències i control de versions (git). Donarà suport a projectes d’ecommerce, reporting/data wharehouse, EDI, Integracions, etc…

Busquem una persona amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions, Desenvolupament web o similars o bé a nivell d’enginyeria en informàtica. Haurà de tenir coneixements de gestió de base de dades SQL/MySql, PHP Laravel, CSS, JavaScript i HTML5 així com aportar almenys 1 any d’experiència com a programador/a en PHP.

Oferim un contracte laboral estable, incorporació immediata i un horari de dilluns a dijous de 8 a 17 i divendres intensiu de matí. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant a referència : PHP

Comments are closed.