GRAU EN RELACIONS LABORALS

Assessoria d’empreses situada a Igualada selecciona per a incorporar a la seva àrea laboral un/a GRADUAT/DA EN RELACIONS LABORALS. S’ocuparà de gestionar diferents comptes de clients del despatx gestionant-los el procés complert de contractació (altes, baixes, contracte, contrat@), assegurances socials, càlcul de nòmines, gestió IT i baixes mèdiques, confecció de calendaris laborals per sectors, actualització de convenis col·lectius, càlcul i confecció dels models 111/190/145, assessorament i càlcul d’acomiadaments, tràmit d’ERTOs, relació amb les administracions INNS/TGSS/AEAT, càlcul de jubilacions, incapacitats, etc….

Busquem una persona jove amb formació a nivell de Grau en Relacions Laborals que aporti uns 2-3 anysd’experiència en assessoria/gestoria o en departament de RRHH d’empresa final però no descartarem a candidatures amb un perfil més junior amb poca o sense experiència professional.

Oferim un lloc de treball estable i una retribució que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència LABOR.

Comments are closed.