ADMINISTRATIU/VA DE TRÀFIC – LOGISTICA

Empresa situada a Calaf selecciona un/a ADMINISTRATIU/VA DE TRÀFIC I LOGISTICA per a realitzar tasques a nivell de contacte amb clients i xòfers per a realitzar les recollides i enviaments de producte des de proveïdors fins a clients (àmbit nacional) mitjançant transport per carretera. Gestionarà el tràfic tant de les entregues i recollides ja establertes periòdicament com de les comandes no establertes amb antel·lació que arribin des dels clients.

Busquem una persona amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior a nivell administratiu o bé a nivell de transports i logística i valorarem que aporti experiència com a administratiu/va de logística en industria, en gestió de rutes, o en el sector dels transports/transitaris.

Oferim un lloc de treball indefinit, horari adaptable entre les 8h i les 19h (amb la possibilitat de fer un horari intensiu) i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència acordat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència TRAF.


Comments are closed.