CFGS EN ELECTRÒNICA

Per a enginyeria situada a Igualada.

Les seves funcions inclouran la participació en projectes d’instal·lacions, obres i activitats, i especialment en projectes de gestió energètica (renovables i fotovoltaica)

Busquem una persona jove, amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en electricitat, electrònica o similarsEngiyeria Tècnica Industrial preferentment elèctrica tot i que no descartarem altres especialitats que aporti experiència en tasques similars i en el software Autocad.

Oferim un lloc de treball estable i la possibilitat d’establir un horari de treball amb flexibilitat (estem interessats tant en una jornada complerta, com també parcial, intensiva de matí, etc…). La retrbució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregrodosa.com indicant la referència ELECComments are closed.