ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE (mitja jornada matins)

Empresa industrial situada a Igualada selecciona un/a : ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE.

S’ocuparà de gestionar la comptabilitat de la societat, facturació, albarans, tresoreria, pagaments, cobraments, atenció telefònica a clients i proveïdors i ser la persona de contacte amb els gestors per a la confecció dels diferents models a presentar a nivell fiscal així com les nòmines, assegurances socials, etc. dels treballadors.

Busquem una persona amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances o empresarials, que aporti experiència en tasques de comptabilitat, administració i que pugui gestionar de manera autònoma les tasques descrites.

Oferim un lloc de treball estable, ubicat a Igualada i amb un horari a jornada parcial de matins (de 9h a 13h o de 8h a 13h).

Les persones interessades si us plau enviar un CV a cv@jregordosa.com indicant la referència AD-COMP

Comments are closed.