ENGINYER/A D’OFICINA TÈCNICA

Enginyeria especialitzada en el sector de l’aigua, selecciona per a incorporar al seu equip d’enginyeria un/a :

ENGINYER/A (OFICINA TÈCNICA)

Les tasques a realitzar consisteixen principalment en el desenvolupament i redacció de projectes constructius en l’àmbit del cicle l’aigua, l’enginyeria civil, hidràulica i industrial, des de l’inici de l’encàrrec fins a l’entrega del document final, direcció d’obra, control econòmic i d’execució.

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria Industrial tècnica o superior, Obres Públiques o Arquitectura Tècnica, que aporti experiència en oficina tècnica de projectes i/o en direccions d’obra. Es valorarà que s’aporti experiència en projectes d’obres hidràuliques, estacions de tractament d’aigua potable i residual, obres industrials, direcció d’obra o en projectes d’enginyeria civil.

Oferim un lloc de treball estable, amb un horari partit de 40 hores setmanals presencial als matins (de 8h a 14h) i podent treballar des de casa a les tardes.El lloc de treball és a Igualada. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauràn d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-OT

Comments are closed.