DELINEANT / ENGINYER D’OFICINA TÈCNICA

Per a empresa del sector meral·lúrgic situada a l’Anoia.

Les seves funcions seràn dins el departament tècnic de la secció de ferralla de l’empresa, realitzant tasques d’especejament (despiece) de ferralla i interpretació de plànols treballant amb el software Autocad.

Busquem una persona amb formació a nivell de CFGS en edificació i obra civil, mecatrònica o a nivell de Grau en Enginyeria. Haurà d’aportar una mínima experi`ència en tasques similars o en oficina tècnica i haurà d’aportar bons coneixements d’Autocad.

Oferim un contracte laboral estable, incorporació immediata, horari partit de dilluns a divendres i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència OT.

Comments are closed.