ENGINYER/A QUÍMIC-TÈCNIC DE LABORATORI

Empresa del sector del metall situada a Igualada seleciona per al seu laboratori un/a ENGINYER/A QUÍMIC-TÈCNIC DE LABORATORI.

S’ocuparà de gestionar el laboratori i realitzarà principalment anàlisis quimics a nivell de duresa, humitat, resistència, etc… als materials que arriben. També gestionarà les proves a la planta pilot.

Busquem una persona amb formació a nivell de Grau en Enginyeria Química o a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Química Industrial, preferiblement amb certa experiència en laboratori (tot i que no descartarem a candidatures amb perfils més junior amb poca experiència professional).

Oferim un contracte laboral estable horari intensiu de dilluns a divendres de 7h a 15h i una retribució econòmica negociable en funció del perfil aportat i de si es tracta de candidatures més junior o amb més experiència professional en laboratori.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència LAB.

Comments are closed.