COMERCIAL

Empresa tèxtil situada a l’Anoia selecciona un/a : COMERCIAL

Les seves fucions inclouran la venda dels productes de l’empresa (roba laboral) tant a distribuïdors com a client final, ocupant-se tant de la captació de nous clients com de la fidelització dels clients que ja té l’empresa. Es responsabilitzarà de tot el procés comercial, des de l’enviament de mails, seguiment de campanyes de publicitat, vendes telefòniques amb clients de repetició, visites comercials a nous clients, presentació d’ofertes, etc…

Busquem una persona amb experiència en la venda de productes o serveis, que tingui interès i motivació per al sector tèxtil/moda i que pugui portar a termes totes les tasques descrites.

Pensem en una persona de la zona de l’Anoia o propera (baix llobregat, Penedès…).

Oferim un lloc de treball estable, incorporació immediata, horari intensiu de 7h a 15h (tot i que alguna tarda a la setmana es pot treballar en cas de clients que no puguin ser atesos al matí) i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat composada per un fix i un variable.

Les persones interesades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència CIAL.

Comments are closed.