COMPRADOR/A (MECÀNICA I SUBMINISTRES INDUSTRIALS)

Empresa de subministres industrials situada a Igualada selecciona per al seu departament de compres un/a : COMPRADOR/A.

Les seves funcions inclouran la gestió de compres d’una extensa gamma de referències de productes tècnics (pneumàtica, hidràulica, vàlvules, instrumentació, lubricants, EPIs…..) tant a nivell nacional com a proveïdors internacionals.

Busquem una persona amb una bona base de coneixements tècnics ja sigui perquè aporta experiència en el sector dels subministres industrials o bé perquè aporta formació tècnica a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en electricitat, electrònica, mecatrònica, mecànica o similars. Haurà d’aportar experiència en departament de compres. Es valoraran els coneixements d’anglès.

Oferim un contracte laboral estable, un horari partit de dilluns a divendres (de 8h a 13h i de 15h a 18h) i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formaciço i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : TEC-COM

Comments are closed.