RESPONSABLE TÈCNIC ATENCIÓ A CLIENTS

Empresa industrial del sector del metall situada a la provincia de Barcelona selecciona un RESPONSABLE TÈCNIC ATENCIÓ A CLIENTS.

Pensem en una persona que pugui gestionar el servei d’atenció als clients, organitzant el correcte servei, la gestió de recursos tant humans com materials, i els plannings d’entrega als clients, assegurant la seva satisfacció.

Pensem en una persona amb formació a nivell d’enginyeria industrial i que aporti experiència en el sector metal·lurgic, manteniment industrial, estampació metàlica, taller mecànic o fabricació de maquinaria i que hagi tingut responsabilitats en gestió de projectes o atenció a clients, amb un alt component tècnic,

Oferim un contracte laboral estable, horari laboral amb jornada partida de dilluns a divendres i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació aportat per cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : R-T-C

Comments are closed.