TÈCNIC PROJECTES DE DINAMITZACIÓ

Entitat dedicada a impulsar projectes d’innovació i internacionalització d’empreses del sector tèxtil, amb seu a Igualada selecciona un/a TÈCNIC DE PROJECTES DE DINAMITZACIÓ.

FUNCIONS:

  • Gestió de Projectes en cooperació amb l’administració pública i altres entitats locals que participen en els projectes.
  • Assessorament a empreses textils sobre els projectes actuals.
  • Col·laboració en la implementació de les accions de comunicació del projecte.
  • Promoure la dinamització empresarial de les empreses del sector tèxtil de l’Anoia.

Busquem una persona amb formació universitària a nivell d’econòmiques, ADE, Màrqueting, Ciencies Polítiques, Sociologia o similars i que tingui certs coneixements a nivell de gestió de projectes de dinamització socioeconòmica, polítiques d’ocupació,etc… i que sigui bona coneixedora de la realitat socioeconòmica de l’Anoia. Haurà de tenir bona capacitat de comunicació i de relació interpersonal i valorarem que aporti un bon nivell d’anglès. També valorarem que aporti coneixements del sector tèxtil a nivell territorial de Catalunya.

Oferim un contracte laboral en principi fins a desembre de 2022, amb dedicació horària complerta i una retribució econòmica que s’establirà en funció del perfil de cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència TEXT.


Comments are closed.