ADMINSTRATIU DE PRODUCCIÓ I PREVENCIÓ DE RISCOS


Empresa multinacional situada a la comarca de l’Anoia selecciona un ADMINISTRATIU DE PRODUCCIÓ I PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS.

Les seves funcions inclouran tasques de suport a producció tals com la planificació de la producció i la gestió de comandes de clients i també donarà suport a l’àrea de Prevenció de Riscos Laborals i Medi Ambient, centralitzant el tema de documentació de visites i empreses externes, gestió de residus, mediambient i recolzament en l’ avaluació de riscos i en temes de seguretat de la fàbrica.

Pensem en una persona que aporti formació a nivell de CFGS en Administració o Prevenció de Riscos i que aporti experiència en tasques similars a les descrites, ja sigui a nivell administratiu en industria o a nivell de prevenció de riscos/mediambient. No descartarem a candidatures que no tinguin cap formació especialitzada en prevenció de riscos ja que l’empresa està disposada a formar al candidat en aquesta matèria.

Oferim un contracte laboral estable i una retribució econòmica que es negociarà indivdualment amb cada candidatura en funció del perfil aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculun vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència AD-PRL.Comments are closed.