DEPENDENTA

Botiga del sector moda situada a Igualada selecciona DEPENDENTA.

Estem buscant una persona amb experiència en la venda en botiga, valorant-se l’experiència en el sector moda, per tal de realitzar tasques d’atenció al públic, assessorament a clients, control de stocks, realització de comandes, etc….

Pensem en una persona de mitjana edat i amb residència a la zona d’Igualada o propera. Disponibilitat per a treballar dissabtes. Valorarem que aporti formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració, Comerç o similars.

Oferim un contracte laboral estable, incorporació immediata i una retribució econòmica negociable en funció de l’experiència i formació aportada.

Les persones inteessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència DEP.

Comments are closed.