ADMINISTRATIU/VA COORDINACIO SERVEI TÈCNIC

Empresa fabricant i instal·ladora d’elements d’arquitectura i disseny selecciona per a les seves oficines situades a Igualada un/a ADMINISTRATIU/VA per a coordinar el Servei Tècnic d’Atenció als Clients a nivell de tot el territori espanyol.

Les seves funcions inclouran l’obertura de fitxes de clients, la coordinació de les reparacions dels tècnics a casa els clients, atenció telefònica als clients que truquen al Servei d’Atenció Tècnica, seguiment dels pagaments de les reparacions i instal·lacions, seguiment de la programació de reparacions/instal·lacions, etc…

Busquem una persona amb experiència en tasques administratives similars, valorant que s’aporti certa base tècnica relacionada amb arquitectura, tencaments, decoració o similars. Haurà de ser una persona amb molt bones capacitats de comunicació i d’organització. Valorarem que aporti algun idioma (preferiblement anglès, francès o alemany) i que tingui la residència habitual a la zona d’Igualada.

Oferim contracte laboral estable, horari de dilluns a dijous de 8:30h a 17:30h o 18h i els divendres de 8h a 15h. La retribució es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència SAT-G

Comments are closed.