PATRONISTA

El nostre client, la marca de moda per a la dona DAVID VALLS selecciona per a les seves oficines situades al Rec d’Igualada una PATRONISTA.

Busquem una persona amb formació en patronatge i que tingui experi`ència en la realització de patrons de dona i també muntant prototips tant de plana com de punt.

Realitzarà patrons a partir del disseny que se li donarà dibuixat o bé amb una idea muntada directament sobre un maniquí i n’haurà d’extreure els patrons. Busquem una persona que pugui fer els escalats de les talles i que sigui creativa en la seva feina.

Oferim un contracte laboral estable, lloc de treball a Igualada amb un horari partit que es pot adaptar a les necessitats de cada candidatura sobre una base de 9h a 14h i de 16h a 18h. La retribució econòmica es negociarà amb cada candidatura en funció del perfil aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència PATR.


Comments are closed.