SysOps / CLOUD ARCHITECT

El nostre client Engisoft, selecciona per a incorporar a les seves oficines situades a Igualada un /a: SYSOPS / ARQUITECTE CLOUD

Si ets un/a apassionat/da del software, la tecnologia i el cloud computing, a Engisoft podràs dur a terme projectes de creació d’infraestructures cloud, migració de sistemes al núvol, desenvolupament de plataformes web i apps, projectes d’I+D, desenvolupament de software, etc.

Estaràs envoltat/da d’un equip de gent apassionada per estar en contacte amb tecnologies punteres i pel món del cloud i el software. Els projectes que es desenvolupen a Engisoft, cobreixen des de desenvolupament en entorn Linux, programació en Phyton, desenvolupament de firmware, implementació de diferents protocols i tecnologies de comunicació (MQTT, LoRa, HTTPs, etc.), ingesta de dades al núvol (AWS, Azure, etc.), desenvolupament d’aplicacions web i apps (frontend javascript i backend Java), explotació de dades mitjançant Machine Learning i algoritmes d’IA, etc.

Busquem persones amb formació a nivell d’Enginyeria Informàtica o a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior, amb experiència en desenvolupament de software valorarem que aportin coneixements de Linux, d’AWS (o altres proveïdors cloud com Azure o Google) i coneixements de programació en Python

Oferim contracte laboral estable i lloc de treball a Igualada amb una modalitat híbrida entre teletreball i presencial. L’horari laboral és flexible. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENGIS.

Comments are closed.