ARQUITECTE / ADMINISTRADOR CLOUD AZURE

El nostre client Engisoft, selecciona per a incorporar a les seves oficines situades a Igualada un /a: ARQUITECTE / ADMINISTRADOR CLOUD AZURE
En aquests moments estem buscant perfils especialistes en Azure, amb certa experiència dels diferents serveis del Cloud Azure, coneixements bàsics de seguretat, coneixements de scripting (Shell, Python) i moltes ganes d’aportar, d’aprendre i participar en els diferents projectes que portem. Es valorarà en gran mesura que s’aporti alguna de les certificacions Azure Administrator Associate (AZ-104) i/o Azure Solutions Architect Expert (AZ-303/AZ-304), tot i que no és un requisit imprescindible.

Si ets un/a apassionat/da del software, la tecnologia i el cloud computing, a Engisoft podràs dur a terme projectes de creació d’infraestructures cloud, migració de sistemes al núvol, desenvolupament de plataformes web i apps, projectes d’I+D, desenvolupament de software, etc. Estaràs envoltat/da d’un equip de gent apassionada per estar en contacte amb tecnologies punteres i pel món del cloud i el software.

Oferim contracte laboral estable i lloc de treball a Igualada amb una modalitat híbrida entre teletreball i presencial. L’horari laboral és flexible. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència AZURE.

Comments are closed.