ENGINYER/A DE CAMINS, E.CIVIL O E.T.O.P

Enginyeria especialitzada en el sector de l’aigua situada a Igualada, selecciona per a incorporar al seu equip d’enginyeria un/a : ENGINYER/A PER OFICINA TÈCNICA DE PROJECTES

Les tasques a realitzar consisteixen principalment en el desenvolupament i redacció de projectes constructius en l’àmbit de l’enginyeria civil i l’hidràulica, estacions de tractament d’aigua i infraestructures, des de l’inici de l’encàrrec fins a l’entrega del document final, direcció d’obra, control econòmic i d’execució. El/la candidat/a haurà de tenir la capacitat de realitzar aquests treballs de forma autònoma.

Titulació:

– Enginyeria de Camins, Canals i Ports

– Enginyeria tècnica d’obres públiques

– Enginyeria civil

– O equivalent:

Altres:

– Es valorarà experiència en l’àmbit del cicle de l’aigua

– Es valorarà experiència en l’àmbit de la construcció d’infraestructures

Oferim un contracte laboral estable, jornada partida de 8h a 14h i de 15h a 17h (negociable, i amb la possibilitat de teletreballar per les tardes). Les condicions econòmiques es negociaràn en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENGI

Comments are closed.