ADMINISTRATIU/VA ATENCIÓ AL CLIENT

El nostre client SOCIAL PARTNERS és una corredoria d’assegurances que ven, assessora i fa mediació d’assegurances ètiques i solidàries. amb un catàleg social innovador, adaptat a les necessitats dels clients. En aquests moments està buscant una persona amb un perfil ADMINISTRATIU /ATENCIÓ AL CLIENT per a reforçar el seu equip.

Busquem persones dinàmiques, sensibles pel que fa a l’economia social i a les entitats socials i amb experiència en tasques administratives i d’atenció a clients. Valorarem que aportin experiència en altres corredories d’assegurances i/o que hagin treballat en entitats socials o en l’àmbit de la discapacitat. També valorarem especialment aquelles candidatures amb formació a nivell de Dret o amb coneixements jurídics (tot i que no és un requisit imprescindible).

Hauràn d’aportar un bon nivell d’ofimàtica i de xarxes socials.

Oferim un contracte laboral estable, horari partit negociable sobre la base de 9h a 18h i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Interessats/des enviar Curriculum Vitae  per e-mail a: cv@jregordosa.com, indicant la referència  S-P.

Comments are closed.