CONTROLLER

Empresa del sector software i noves tecnologies situada a Igualada selecciona un/a : CONTROLLER DE PROJECTES

Realitzarà tasques a nivell de seguiment econòmic dels projectes que es desenvolupen, anàlisi de desviacions, càlcul de costos per projecte, millora de processos, anàlisi i estudi dels projectes un cop finalitzats per tal d’avaluar la rendibilitat, marges…

Pensem en una persona jove, però amb certa experiència en tasques de comptabilitat analítica, controlling o similars, que aporti formació a nivell d’ADE, Econòmiques o similars. Es valorarà formació especialitzada en control de gestió.

Oferim un contracte laboral estable, amb un horari partit i la possibilitat d’establir part de la jornada de teletreball. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència CONTR.

Comments are closed.