ENGINYER/A DE QUALITAT-PLANTA

Empresa industrial del sector del metall situada a Igualada selecciona un/a ENGINYER/A DE QUALITAT-PLANTA.

En dependència de la Direcció de Qualitat s’ocuparà de la gestió de la qualitat de planta de l’empresa atenent a la normativa ISO 9901 i ISO TS16949, realitzant la descripció i la millora de processos via Control Plan i Pflow, gestió de projectes via APQP, control de qualitat (utilitzant eines de mesura com peus de rei, micròmetres, rugosímetres…), anàlisi de riscos (PFMEA), estudis de capacitat de processos (Cp i Cpk) i anàlisi estadística de processos.

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria (independentment de l’especialitat) i amb experiencia com a Tècnic de Qualitat a nivell industrial (es valoraran sectors com metal·urgic, maquinària industrial, mecanitzats, injecció de plàstics, automoció,…). Busquem una persona a la qual li agradi la gestió de la qualitat a nivell d’oficina (gestió de ISO, mesures correctores i preventives, etc…) però sobretot la gestió a nivell de planta (qualitat processos, qualitat producte….).

Haurà de tenir un nivell mig d’anglès i residència propera a Igualada,

Oferim un contracte laboral estable, horari de dilluns a dijous partit i dendres intensiu de matí i una retribució ecoòmica negociale en funció del perfil de formacio i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència QUAL.

Comments are closed.