ENGINYER/A MECÀNIC/A AMB CONTROL NUMÈRIC

Estem buscant un/a ENGINYER/A MECÀNIC/A amb coneixements de CONTROL NUMÈRIC per treballar a l’àrea de mecanitzats d’una empresa industrial fabricant de peces per a diferents sectors (maquinària, motlles d’injecció, mecanitzats per clients, etc…). Pensem en un/a enginyer/a a qui li agradi el treball de planta (més que Oficina Tècnica), que gaudeixi programant i supervisant les màquines de control numèric i que pugui mecanitzar peces d’alta precisió. Valorarem que aporti coneixements de metrologia.

Oferim un contracte laboral estable, un horari de dilluns a dijous de 8h a 13h i de 14h a 17:30h i els divendres intensiu i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-CN

Comments are closed.