RESPONSABLE ADMINISTRATIU COMPTABLE

Enginyeria amb seu central situada a Igualada selecciona per a incorporar al seu departament Administratiu/Financer un/a : RESPONSABLE ADMINISTRATIU COMPTABLE.

En dependència de gerència, serà la seva mà dreta en temes administratius i financers gestionant un equip de 3 persones (comptabilitat, compres, tresoreria, pagaments, clients…). Pensem en una persona que ens pugui ajudar en la gestió financera i que es responsabilizti també de l’àrea d’administració i control de gestió de projectes. Haur`à de tenir un perfil financer però ser una persona polivalent que pugui realitzar també tasques de gestions amb clients i gestió de projectes. Valorarem que aporti un idioma (anglès o francès) i que tingui la seva residència a Igualada o zona propera.

Oferim un contracte laboral estable, horari de 8:30h a 13h i de 15h a 19h (amb 1 hora flexible) i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència RESP-ADM

Comments are closed.