KEY ACCOUNT MANAGER

Important empresa multinacional amb gran presència internacional selecciona per a incorporar a l’equip comercial de la seva fàbrica d’Igualada un/a KEY ACCOUNT MANAGER.

Es responsabilitzarà de la gestió d’una cartera de clients que se li assignarà, tant nacional com muntinacional amb l’objectiu principal de fidelitzar les seves comptes i aconseguir el seu creixement. Definirà l’estratègia per a cada client a tres anys vista, ajudarà als clients a trobar solucions tècniques, i en definitiva vetllarà per a establir una relacióa llarg plaç amb els seus clients. No busquem un perfil comercial orientat a aconseguir nous clients sinó una persona amb bones molt bones capacitats de gestió i fidelització dels clients que se li assignaran (principalment grans comptes industrials).

Pensem en un persona jove, amb formació superior i experi`ència en la gestió de comptes. Valorarem que aporti formació tècnica o bé tingui experiència en el sector de la maquinària industrial així com que hagi trebalat en un entorn multinacional o gestionat grans comptes de clients. Haurà de tenir un bon nivell d’anglès.

Oferim un contracte laboral estable, i una retribució econòmica negociable en funció del perfil aportat per cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència KEY-ACC

Comments are closed.