FARMACÈUTIC/A SUBSTITUT/A DEL TITULAR

Farmàcia situada a la ciutat d’Igualada selecciona un/a : FARMACÈUTIC/A SUBSTITUT/A DEL TITULAR

Busquem una persona que pugui ocupar la plaça de Farmacèutic/a substitut/a, per tant haurà de tenir sòlida  experiència en les funcions pròpies d’una farmàcia i bona disposició i interès a la formació continuada.

Pensem en una persona amb formació universitària  a nivell de Farmàcia i  experiència en posicions de responsabilitat dins una farmàcia. Busquem una persona que resideixi a la zona d’Igualada o propera a aquesta.

Oferim un lloc de treball estable, un horari partit de dilluns a divendres i els dissabtes matí. No es treballa ni diumenges ni festius. La  retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència FARMA

Comments are closed.