TÈCNIC-COMERCIAL JUNIOR (FERRETERIA I MAQUINÀRIA)

Empresa multinacional del sector subministrament industrial i màquina-eina selecciona per a la seva delegació per a la península ibèrica, situada a la comarca de l’Anoia un TÈCNIC-COMERCIAL JUNIOR.

Busquem una persona per a realitzar principalment tasques d’assessorament tècnic a clients de l’empresa, però també realitzarà tasques de captació comercial de possibles nous clients. Inicialment començarà a treballar visitant a distribuïdors de la zona de Catalunya i a mig termini es mourà també per altres zones d’Espanya.

Més que un venedor busquem una persona amb un bon perfil tècnic, amb capacitat de comunicar i assessorar clients, amb formació a nivell de FP o Cicle Formatiu de Grau Superior en mecànica, electrònica o similars que hagi treballat en alguna ferreteria o empresa de subministrament industrial i a la qual li agradin les eines i la maquinària i el seu funcionament. L’empresa està disposada a contractar a un perfil junior sense massa experiència professional i formar-lo inicialment.

Oferim un lloc de treball estable i amb una alta projecció professional ja que busquem una persona jove, que aprengui bé el catàleg de producte de l’empresa i el target de clients de la companyia i pugui acabar assessorant als comercials autònoms i multincartera que l’empresa té per tot Espanya (al voltant d’una trentena).

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència CIAL JR

Comments are closed.