ENGINYER/A INDUSTRIAL/CIVIL/CAMINS/AMBIENTAL (ÀMBIT HIDROLOGIA)

Enginyeria especialitzada en el sector de l’aigua, selecciona per a incorporar al seu equip d’enginyers situats a Igualada, un/a :

ENGINYER/A (ÀMBIT HIDROLOGIA)

FUNCIONS :

Realitzarà tasques d’oficina tècnica tals com l’estudi i redacció de projectes, realització de pressupostos, supervisió i/o elaboració de plànols, estudis d’ inundabilitat, models hidrològics i hidràulics, treball de camp i supervisió d’obres en l’àmbit d’infraestructures hidràuliques o entorn fluvial.

REQUISITS :

Busquem una persona amb formació a nivell d’enginyeria civil, industrial, ambiental, o bé que a partir de la seva trajectòria professional disposi de les competències per desenvolupar les funcions anteriors. Es valorarà especialment l’experiència en hidrologia i hidràulica en base a projectes relacionats amb el medi fluvial i el cicle de l’aigua, i en concret amb experiència en modelització hidràulica (1D i 2D) i modelització hidrològica, estudis d’inundabilitat, treballs de mitigació de risc d’inundació, etc.

Oferim un lloc de treball estable, amb un horari partit de 40 hores setmanals i amb la possibilitat d’adaptar l’horari de treball a les necessitats de cada candidat/a (incloent la possibilitat de jornada intensiva o de teletreballar part de la jornada). El lloc de treball és a una de les dues seus de l’empresa, Igualada o Girona. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-FLUV

Comments are closed.