ENGINYER/A MECÀNIC/A

Enginyeria situada a Masquefa (l’Anoia) selecciona un/a :

ENGINYER/A MECÀNIC/A

S’incorporarà a l’equip tècnic de l’empresa per a realitzar tasques a nivell de Tècnic avançat en Solidworks treballant com a Projectista i Dissenyador de maquinària i solucions d’automatització industrial pels clients de l’empresa. Treballarà tant a les oficines de l’empresa a Masquefa com a les instal·lacions dels clients (principalment empreses fabricants de maquinària industrial) ubicats principalment a la província de Barcelona, donant suport als seus tècnics com a extern expert en l’eina Solidworks, software del qual la companyia n’és especialista.

Busquem una persona jove, amb formació a nivell d’Enginyeria Mecànica que aporti coneixements de Solidworks i una mínima experiència en oficina tècnica o en tasques a nivell de projectista.
Carnet de conduir i disponibilitat per a desplaçar-se a la zona Província de Barcelona, ja que pot treballar a les instal·lacions dels clients.

Oferim contracte estable, jornada complerta amb horari partit i formació continuada a nivell expert en el software Solidworks. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-MECComments are closed.