MECÀNIC D’AUTOMOCIÓ

Taller mecànic oficial de la marca FORD situat a la comarca de l’Anoia selecciona un MECÀNIC D’AUTOMOCIÓ.

Busquem una persona amb experiència en taller d’automoció, valorant que aporti experiència en la marca FORD (però no és un requisit imprescindible) i que tingui bons coneixements de neumàtics, frens, motors, distribució, embragatge i dels sistemes informàtics de diagnòsi.

Es tracta d’un taller familiar i busquem una persona de confiança que busqui estabilitat professional.

Oferim un contracte laboral estable, un horari partit de 9h 1 13h i de 15h a 19h de dilluns a divendres i una retribució econòmica negociable, orientativament al voltant de 25K bruts anuals, però que es negociarà en funció del perfil d’experiència i coneixements aportats per cada candidatura.

Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència AUTOM.

Comments are closed.