DESENVOLUPADOR/A FULL STACK (PHP)

Empresa del sector gràfic situada a Igualada selecciona per a incorporar al seu departament d’informàtica un/a : FULL STACK DEVELOPER

En dependència del responsable del departament realitzarà tasques a nivell de desenvolupament de backend i Frontend amb PHP.

Busquem una persona amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en DAI o DAW o bé amb formació a nivell d’enginyeria en Informàtica, que aporti coneixements de desenvolupament Full Stack, coneixements de PHP i coneixements de Linux.

Oferim un lloc de treball estable, un horari intensiu de 9h a 17h i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura (orientativament entre 30K i 35K bruts anuals).

Les persones interessades hauràn d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.clm indicant la referència FULL-STACK

Comments are closed.