ADMINISTRATIU/VA EXPORTACIÓ

Empresa situada a Martorell selecciona per a incorporar al seu departament d’Exportació un/a ADMINISTRATIU/VA BACK OFFICE D’EXPORTACIÓ.

En dependència de Direcció Comercial s’ocuparà de l’atenció als clients d’exportació, introducció de comandes, seguiment dels enviaments, gestió amb empreses de transport internacional, preparació de documentació per a l’exportació (factures, cartes de crèdit, packing list , certificats d’origen, Eur1, etc…).

Busquem una persona amb formació a nivell de Comerç Internacional o similars i que aporti experiència com a customer service o administrativa d’exportació. Haurà de tenir un bon nivell d’anglès i francès i residir a la zona de Martorell o rodalies.

Oferim un lloc de treball estable, incorporació immediata, horari orientatiu de 8h a 18h (adaptable) i una retribució econòmica orientativament al voltant de 26K bruts anuals.

Les persones interessades hauràn d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : ADMIN-EXP

Comments are closed.