RESPONSBLE PRODUCCIÓ (TÈXTIL)

Empresa de gènere de punt (principalment dona) situada a Igualada selecciona per a incorporar a l’àrea Tècnica/Producció una persona que es responsabilitzarà juntament amb disseny d’acordar amb el client les característiques de cada mostra de model presentat, realitzarà el tallatge de les prendes i s’encarregarà de gestionar els tallers externs amb els quals treballa l’empresa (tots situats a la zona d’Igualada) i d’assegurar que els diferents tallers compleixin amb el que s’ha acordat amb el client per a cada prenda.

Pensem en una persona que aporti bons coneixements tècnics a nivell de gènere de punt (que vingui de l’àrea de disseny, patronatge, etc…) i que tingui experiència en la gestió de tallers externs.

Oferim un contracte laboral fix, un horari orientatiu de 7h a 13h i de 15h a 17h (es pot adaptar una mica a les necessitats de conciliació de la persona finalment seleccionada) i una retribució econòmica negociable en funció del perfil aportat per cada candidatura (orientativament al voltant de 25K bruts anuals +un variable en funció d’objectius).

Les persones interessades si us plau enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència TEC-PROD.

Comments are closed.