ARQUITECTE/A CAP DE PROJECTES

Despatx d’arquitectura sostenible i circular situat a Sabadell selecciona un/a :

ARQUITECTE/A CAP DE PROJECTES.

-Serà responsable del desenvolupament de projectes bàsics i executius residencials i d’oficines sota una visió de sostenibilitat: Disseny, documents constructius, tracte i coordinació amb industrials i col·laboradors, i tots els propis de la realització de projectes bàsics i executius.

-El lloc requereix plena comprensió i enteniment del disseny de projectes d’arquitectura sostenible.

-Desenvoluparà repreentacions d’opcions i propostes per a la posterior discussió entre l’equip de disseny.

-El lloc requereix el coneixement de LOE, CTE i normatives autonòmiques i locals.

-Contribuirà i ajudarà al director de projecte en totes les tasques pròpies dels projectes d’execució i de les tasques de control i seguiment dels diferents col·laboradors i industrials d’estructures, nstal·lacions, medi ambient i sostenibilitat.

Busquem una persona amb formació en arquitectura i una experiència d’uns 5-10 anys en despatx d’arquitectura desenvolupant projectes bàsics i executius residencials d’habitatges i oficines (però no descartarem a candidatures amb un perfil més junior),

Busquem una persona amb comprensió i sensibilitat per a l’arquitectura sostenible.

Domini de programes de disseny i dibuix (Autocad, Archicad, Photoshop, Revit, MSProject, etc.)

Oferim un contracte laboral indefinit i una retribució econòmica negociable en funció del perfil d’experiència aportat per cada candidatura (orientativament entre 26K -candidatures junior- i 40K bruts anuals).

Les persones interessades si us plau enviar un CV a cv@jregordosa.com indicant la referència ARQ.

Comments are closed.