ENGINYER/A OFICINA TÈCNICA/CAP D’OBRES

Empresa d’enginyeria dedicada a projectes relacionats amb la hidrologia i el medi ambient selecciona una persona amb formació a nivell d’Enginyeria Industrial, Enginyeria Civil, Obres Publiques o similars que pugui realitzar tant tasques a nivell d’oficina tècnica (preparació i seguiment de projectes) com després realitzar el seguiment i la supervisió del desenvolupament del projecte a peu d’obra, actuant com a Responsable d’Obra.

Pensem en una persona que aporti formació a nivell d’enginyeria però que també aporti experiència com a Cap d’Obra.

Oferim un contracte indefinit, horari partit de dilluns a divendres amb la possibilitat d’adaptar-lo a cada candidatura i una retribució econòmica negociable, en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum a cv@jregordosa.com indicant a referència OBR-OT

Comments are closed.