RESPONSABLE DE COMPRES DE MATÈRIA PRIMERA

Empresa pertanyent a important grup multinacional situada a Igualada selecciona un/a :

RESPONSABLE DE COMPRES DE MATÈRIA PRIMERA

En dependència del Director de Compres pel Sud d’Europa, es responsabilitzarà del control , gestió i optimització de les compres de matèria primera, subcontractacions, components i pintures per a les plantes d’Espanya. Negociarà contractes de forma semestral o anualment amb proveïdors, sol·licitarà ofertes a proveïdors i assegurarà la disponibilitat de materials per complir amb les necessitats de les plantes. Gestionarà, crearà i farà el seguiment dels KPI’s de la seva àrea. Controlarà els preus facturats i solucionarà possibles incidències en quant a logistica dels enviaments o qualitat del material comprat. Realitzarà visites i reunions periòdiques a les diferents fàbriques que el grup té a Espanya. Comptarà amb la col·laboració d’un comprador al seu càrrec.

Busquem una persona amb estudis a nivell d’Enginyeria, ADE, Empresarials o similars que aporti un mínim de 3 anys d’experiència en posicions similars. Valorarem que aporti experiència en el sector automoció i haurà de tenir un nivell alt d’anglès (es valorarà un segon idioma). Disponibilitat per viatjar de forma esporàdica (cada 2-3 mesos).

Oferim un contracte laboral indefinit, horari partit de 8h a 13h i de 14h a 17h i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura (orientativament al voltant de 35K bruts anuals).

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la refer`ència R-COMPR

Comments are closed.