PATRONISTA

Empresa fabricant de roba laboral selecciona :

PATRONISTA/DISSENYADORA

Estem buscant una persona que en un 70%-80% del seu temps realitzarà funcions a nivell de patronatge, escalats, tallatge, etc… i en el 20%-30% restant es responsabilitzarà de realitzar dissenys de nous models. 

Pensem en una persona amb una sòlida formació i experiència com a patronista, que estigui habituada a l’ús d’eines informàtiques i que tingui també habilitats per a la creació i el disseny de nous models (l’empresa fabrica roba laboral per a sectors com la hosteleria, professorat, perruqueria i estètica…no roba industrial o tècnica).

Oferim un contracte laboral estable, un horari intensiu de dilluns a divendres de 7h a 15h i una retribució econòmica negociable, en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència PATR.


Comments are closed.