ENGINYER/A EN DISSENY DE MAQUINÀRIA I PROJECTES

Empresa fabricant de maquinària industrial situada a l’Anoia selecciona un/a :

ENGINYER/A EN DISSENY DE MAQUINÀRIA I PROJECTES

En dependència de Gerència s’ocuparà de gestionar tot el cicle de vida dels projectes que gestiona l’empresa (fabricació de forns industrials) des del disseny dels forns amb 3D segons les necessitats dels clients, la realització de plànols tècnics , la supervisió de la correcte fabricació i la supervisió de la instal·lació i posta en marxa de la maquinària a les instal·lacions dels clients. Es tracta d’una posició bàsicament localitzada a l’Anoia tot i que el lloc de treball implica viatjar principalment a nivell europeu en un 25-30% del temps (es tracta generalment de viatges de curta durada -2-3 dies-).

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria, preferiblement amb especialització mecànica o electromecànica i amb experiència en oficina tècnica (preferiblement en el sector de maquinària industrial) i/o en la gestió de projectes o instal·lacions. Haurà de tenir un correcte nivell d’anglès per poder realitzar videoconferències i converses amb aquest idioma. Haurà de tenir bons coneixements de disseny i delineació industrial i es valorarà molt positivament que conegui el software de Disseny en 3D  SolidWorks, així com coneixements d’Autocad.

Oferim un lloc de treball estable, incorporació immediata i un horari laboral negociable que pot ser intensiu de 7h a 15h o partit de 8h a 14h i de 15h a 17h. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades si us plau enviar un curriculum vitae a l’adreça cv@jregordosa.com indicant la referència ENG. D P

Comments are closed.