ENGINYER/A MECÀNIC/A

Empresa fabricant de mobiliari tècnic per a sales de control i data centers selecciona per a incorporar a les seves oficines situades a Igualada un/a : ENGINYER/A MECÀNIC/A

Busquem una persona per a realitzar tasques de suport al Responsable de l’Area Tècnica i de R+D de l’empresa a nivell de disseny de mobiliari tècnic, personalització dels diferents models de l’empresa per a adaptar-los a les necessitats de cada client, realització de plànols de muntatge i de fabricació de producte, disseny de l’embalalatge per a enviar el producte, etc.

Pensem en una persona amb formació a nivell d’enginyeria, preferiblement mecànica, que tigui cert gust per al disseny o l’interiorisme, que conegui el comportament de materials com la xapa, acer, etc… i que sàpiga dibuixar en 3D (l’empresa utilitza el software CREO però no és necessari aportar coneixements concretamet d’aquest programa), Haurà de tenir un nivell mig-alt d’anglès (per a poder enviar mails i comunicar-se amb clients encara que no sigui amb fluidesa) ja que pràcticament tots els projectes que desenvolupa l’empresa son per a clients internacionals.

Oferim un contracte laboral estable un horari partit de dilluns a divendres de 8h a 13h i de 14:30h a 17:30 i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat (orientatvament al voltant de 30.000 € bruts anuals).

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENGMT

Comments are closed.